Zarejestruj się za darmo, by tworzyć kolekcje i otrzymywać powiadomienia o najnowszych aktualizacjach! ZAREJESTRUJ SIĘ

Lista aktualności - Platformy VOD w Polsce Netflix | Disney+ | HBO Max | Amazon Prime Video | CHILI | Cineman | Polsat Box Go | Rakuten | iTunes | Player | VOD.pl | TVP VOD | Apple TV+ | PLAY NOW | Canal+ | CDA Premium | Ninateka | E-Kino Pod Baranami | MOJEeKINO | Nowe Horyzonty | Pięć Smaków | VOD.MDAG.PL | Katoflix | Outfilm | Viaplay | Loomi | 35mm.online | Entclick

Włącz powiadomienia dla
NetflixDisney+HBO MaxAmazon Prime VideoCHILICinemanPolsat Box GoRakuteniTunesPlayerVOD.plTVP VODApple TV+PLAY NOWCanal+CDA PremiumNinatekaE-Kino Pod BaranamiMOJEeKINONowe HoryzontyPięć SmakówVOD.MDAG.PLKatoflixOutfilmViaplayLoomi35mm.onlineEntclick
Ferajna z Baker Street (2021) - recenzja nowego serialu od Netflix

Ferajna z Baker Street (2021) - recenzja nowego serialu od Netflix

Netflix ponownie postanowił skorzystać z popularności Sherlocka Holmesa, prezentując widzom serial Ferajna z Baker Street. O ile znów docelowym oglądaczem będzie raczej młodsza część widowni, tak tym razem skupiono się na mrocznym klimacie silnie czerpiącym z fantasy. #upflixrecenzja #ferajnazbakerstreet

26 mar 2021
Przeznaczenie: Saga Winx (2021) – recenzja serialu

Przeznaczenie: Saga Winx (2021) – recenzja serialu

Czy w serial Przeznaczenie: Saga Winx można się wciągnąć? Zdecydowanie – mnogość wydarzeń skutecznie utrzymuje uwagę odbiorcy, choć trzeba mieć na uwadze, że czekają nas typowe dla nastolatków problemy. #sagawinx #upflixrecenzja

12 mar 2021
Nowiny ze świata (2020) – recenzja filmu

Nowiny ze świata (2020) – recenzja filmu

Nowiny ze świata (2020) to najnowszy film Paula Greengrassa, który z uwagi na pandemię zamiast do kin trafił na Netflix. #upflixrecenzja #newsoftheworld #tomhanks

07 mar 2021
Kajko i Kokosz – przedpremierowa recenzja serialu

Kajko i Kokosz – przedpremierowa recenzja serialu

Uniwersalność historii Kajko i Kokosza ma niewątpliwy potencjał, co pozwala bohaterom wyjść poza granice naszego kraju i dać się poznać szerszej publiczności. Czy odbiorcy z innych części świata pokochają Kajko, Kokosza i Milusia? Mam szczerą nadzieję, że tak. #upflixrecenzja #kajkoikokosz

27 lut 2021
O wszystko zadbam (2021) – recenzja filmu

O wszystko zadbam (2021) – recenzja filmu

„O wszystko zadbam” (2021) to nowa produkcja Netflixa w reżyserii J Blakesona. Tytuł jest mottem głównej bohaterki, Marli Grayson (Rosamund Pike). Pracuje ona jako opiekunka prawna osób starszych, które sąd uznaje za niezdolne do samodzielnego życia. Kobieta bez skrupułów wykorzystuje swoją pozycję, by w ten sposób łatwo się wzbogacać – bez mrugnięcia okiem sprzedaje ich domy i majątki gromadzone przez całe życie. #upflixrecenzja #owszystkozadbam

23 lut 2021
Plemiona Europy (2021) – przedpremierowa recenzja serialu

Plemiona Europy (2021) – przedpremierowa recenzja serialu

„Plemiona Europy” to nowy serial Netflixa twórców „Dark”. Przenosi nas on do roku 2074, gdy po tajemniczej katastrofie Europa została rozbita na szereg mniejszych i większych plemion pogrążonych w wojnie. Historia opowiadana jest z perspektywy trójki rodzeństwa z pokojowego plemienia Źródlan — Kiano (Emilio Sakraya), Liv (Henriette Confurius) i Elji (David Ali Rashed), którzy w wyniku ataku innej grupy zostają rozdzieleni. #upflixrecenzja #plemionaeuropy

17 lut 2021
Malcolm i Marie (2021) – recenzja filmu

Malcolm i Marie (2021) – recenzja filmu

„Malcolm i Marie” z pewnością nie jest filmem dla każdego. Nie polecałabym siadać do niego z marszu bez zapoznania się uprzednio z fabułą, ponieważ jeśli ktoś szuka dobrej rozrywki na wieczór, może się srogo zawieść z powodu zastosowanej koncepcji. Do produkcji lepiej zasiąść z pewnym przygotowaniem, a przynajmniej ze świadomością, na co się piszemy. Jest to film przegadany i w ostatecznym rozrachunku ciut zbyt długi, ponieważ w pewnym momencie ten emocjonalny rollercoaster może zacząć odbiorcę zwyczajnie męczyć lub nudzić. #upflixrecenzja #malcolmimarie

07 lut 2021
Wykopaliska (2021) – recenzja filmu

Wykopaliska (2021) – recenzja filmu

„Wykopaliska” (2021) to nowy film Netflixa w reżyserii Simona Stone’a. Jest adaptacją powieści Johna Prestona o tym samym tytule opowiadającej o wykopaliskach w Sutton Hoo. #upflixrecenzja #wykopaliska

31 sty 2021