Zarejestruj się za darmo, by tworzyć kolekcje i otrzymywać powiadomienia o najnowszych aktualizacjach! ZAREJESTRUJ SIĘ

Lista aktualności - Platformy VOD w Polsce Netflix | Disney+ | HBO Max | Amazon Prime Video | CHILI | Cineman | Polsat Box Go | Rakuten | iTunes | Player | VOD.pl | TVP VOD | Apple TV+ | PLAY NOW | Canal+ | CDA Premium | Ninateka | E-Kino Pod Baranami | MOJEeKINO | Nowe Horyzonty | Pięć Smaków | VOD.MDAG.PL | Katoflix | Outfilm | Viaplay | Loomi | 35mm.online | FlixClassic

Włącz powiadomienia dla
NetflixDisney+HBO MaxAmazon Prime VideoCHILICinemanPolsat Box GoRakuteniTunesPlayerVOD.plTVP VODApple TV+PLAY NOWCanal+CDA PremiumNinatekaE-Kino Pod BaranamiMOJEeKINONowe HoryzontyPięć SmakówVOD.MDAG.PLKatoflixOutfilmViaplayLoomi35mm.onlineFlixClassic
Miłość i potwory (2020) – recenzja filmu

Miłość i potwory (2020) – recenzja filmu

Film „Miłość i potwory” w reżyserii Michaela Matthewsa jest jednym z nominowanych do Oscara za „najlepsze efekty specjalne”. I trzeba przyznać, że efekty specjalne to zdecydowanie najmocniejsza strona tej produkcji. #miloscipotwory #upflixrecenzja

17 kwi 2021
Wyprawa na Księżyc (2020) - recenzja animacji nominowanej do Oscara

Wyprawa na Księżyc (2020) - recenzja animacji nominowanej do Oscara

Wyprawa na Księżyc mogła być kolejną solidną animacją, która skupia się na tematyce żałoby oraz konieczności radzenia sobie z utratą bliskiej osoby. Niestety, dostaliśmy nieprzykuwający uwagi film z główną bohaterką, której losy potrafią być nam momentami zupełnie obojętne. #upflixrecenzja

11 kwi 2021
Stranger (2017 – ) – recenzja serialu

Stranger (2017 – ) – recenzja serialu

Stranger przykuwa uwagę przede wszystkim fabułą – na pozór prosta sprawa morderstwa przeradza się w niekończącą się spiralę korupcji i kłamstw. Świetnie rozpisany scenariusz sprawia, że widz wciąż ma ochotę na więcej. #stranger #upflixrecenzja

08 kwi 2021
Ferajna z Baker Street (2021) - recenzja nowego serialu od Netflix

Ferajna z Baker Street (2021) - recenzja nowego serialu od Netflix

Netflix ponownie postanowił skorzystać z popularności Sherlocka Holmesa, prezentując widzom serial Ferajna z Baker Street. O ile znów docelowym oglądaczem będzie raczej młodsza część widowni, tak tym razem skupiono się na mrocznym klimacie silnie czerpiącym z fantasy. #upflixrecenzja #ferajnazbakerstreet

26 mar 2021
Przeznaczenie: Saga Winx (2021) – recenzja serialu

Przeznaczenie: Saga Winx (2021) – recenzja serialu

Czy w serial Przeznaczenie: Saga Winx można się wciągnąć? Zdecydowanie – mnogość wydarzeń skutecznie utrzymuje uwagę odbiorcy, choć trzeba mieć na uwadze, że czekają nas typowe dla nastolatków problemy. #sagawinx #upflixrecenzja

12 mar 2021
Nowiny ze świata (2020) – recenzja filmu

Nowiny ze świata (2020) – recenzja filmu

Nowiny ze świata (2020) to najnowszy film Paula Greengrassa, który z uwagi na pandemię zamiast do kin trafił na Netflix. #upflixrecenzja #newsoftheworld #tomhanks

07 mar 2021
Kajko i Kokosz – przedpremierowa recenzja serialu

Kajko i Kokosz – przedpremierowa recenzja serialu

Uniwersalność historii Kajko i Kokosza ma niewątpliwy potencjał, co pozwala bohaterom wyjść poza granice naszego kraju i dać się poznać szerszej publiczności. Czy odbiorcy z innych części świata pokochają Kajko, Kokosza i Milusia? Mam szczerą nadzieję, że tak. #upflixrecenzja #kajkoikokosz

27 lut 2021
O wszystko zadbam (2021) – recenzja filmu

O wszystko zadbam (2021) – recenzja filmu

„O wszystko zadbam” (2021) to nowa produkcja Netflixa w reżyserii J Blakesona. Tytuł jest mottem głównej bohaterki, Marli Grayson (Rosamund Pike). Pracuje ona jako opiekunka prawna osób starszych, które sąd uznaje za niezdolne do samodzielnego życia. Kobieta bez skrupułów wykorzystuje swoją pozycję, by w ten sposób łatwo się wzbogacać – bez mrugnięcia okiem sprzedaje ich domy i majątki gromadzone przez całe życie. #upflixrecenzja #owszystkozadbam

23 lut 2021