Zarejestruj się za darmo, by tworzyć kolekcje i otrzymywać powiadomienia o najnowszych aktualizacjach! ZAREJESTRUJ SIĘ

Lista aktualności - Platformy VOD w Polsce Netflix | HBO GO | Amazon Prime Video | Chili | Cineman | Ipla | Rakuten | iTunes | Player | VOD.pl | TVP VOD | Apple TV+ | PLAY NOW | Canal+ | CDA Premium | Ninateka | E-Kino Pod Baranami | MOJEeKINO | Nowe Horyzonty | Pięć Smaków | VOD.MDAG.PL | Outfilm

Włącz powiadomienia dla
NetflixHBO GOAmazon Prime VideoChiliCinemanIplaRakuteniTunesPlayerVOD.plTVP VODApple TV+PLAY NOWCanal+CDA PremiumNinatekaE-Kino Pod BaranamiMOJEeKINONowe HoryzontyPięć SmakówVOD.MDAG.PLOutfilm
Czarnobyl 1986 (2021) – recenzja filmu

Czarnobyl 1986 (2021) – recenzja filmu

Do zgromadzonych na platformach streamingowych produkcji opowiadających historię awarii w elektrowni atomowej w Czarnobylu dołączyła kolejna pozycja. Tym razem to rosyjska produkcja „Czarnobyl 1986”, dostępna na Netflix. #czarnobyl #upflixrecenzja

25 lip 2021
One-Punch Man (2015) – recenzja serialu

One-Punch Man (2015) – recenzja serialu

Parodia superbohaterów w formie anime brzmi doprawdy zachęcająco. Nawet jeśli nie jest się szczególnym fanem anime, żartobliwy wydźwięk produkcji sprawia, że każdy z odcinków ogląda się z przyjemnością. #upflixrecenzja #anime #onepunchman

18 lip 2021
Ulica Strachu – część 3: 1666 (2021) – recenzja filmu

Ulica Strachu – część 3: 1666 (2021) – recenzja filmu

Zakończenie trylogii „Ulica Strachu” pod postacią „Ulica Strachu – część 3: 1666” pojawiło się na Netflix. W istocie film powinien nazywać się „Ulica Strachu – część 3: 1666 i 1994 część 2”, ale prawdopodobnie uznano, że to byłoby już zbyt długie lub zbyt zagmatwane. Trzeba jednak przyznać, że bardzo zgrabnie spaja trylogię w całość. #fearstreet #upflixrecenzja

18 lip 2021
Podróżnicy i magowie (2003) - recenzja filmu

Podróżnicy i magowie (2003) - recenzja filmu

Podróżnicy i magowie to produkcja, która dla wielu Bhutańczyków - pomimo upływu czasu - pozostaje ulubionym tytułem, a dla reżysera Khyentse Norbu stanowiła istotne wydarzenie w karierze. #upflixrecenzja #podroznicyimagowie

13 lip 2021
Ulica Strachu – część 2: 1978 (2021) – recenzja filmu

Ulica Strachu – część 2: 1978 (2021) – recenzja filmu

Na Netflixie mamy już okazję oglądać kolejną odsłonę cyklu „Ulica strachu” pod postacią „Ulicy strachu – część 2:1978”. Choć otwarcie i zakończenie kontynuują historię z części pierwszej, to jej zdecydowana większość ma zupełnie inny charakter. #upflixrecenzja #fearstreet #horror

10 lip 2021
Rojst '97 (2021) – przedpremierowa recenzja serialu

Rojst '97 (2021) – przedpremierowa recenzja serialu

Warto sięgnąć po *Rojsta ‘97*, szczególnie po seansie poprzednich perypetii Zarzyckiego oraz Wanycza. Kto jeszcze nie widział serialu w ogóle, ma szansę, bowiem na Netflixie dostępny jest zarówno pierwszy, jak i drugi sezon (od 7 lipca). #rojst #rojst97 #upflixrecenzja

06 lip 2021
Ulica Strachu – część 1: 1994 (2021) – recenzja filmu

Ulica Strachu – część 1: 1994 (2021) – recenzja filmu

Na Netflix trafiła właśnie pierwsza część trylogii horrorów „Ulica strachu”. Cykl jest adaptacją serii powieści dla młodzieży R. L. Stine’a. Sam zamysł horroru zaplanowanego w trzech częściach, niebędących prequelami lub seqelami, jest bez wątpienia ciekawy. Pierwsza część rozgrywa się w 1994 roku, nie szczędząc uderzania w nostalgiczne nuty. To w dużej mierze list miłosny do kultowych slasherów. #upflixrecenzja #ulicastrachu #fearstreet

04 lip 2021
Ragnarok (2020 - ) - recenzja serialu Netflix

Ragnarok (2020 - ) - recenzja serialu Netflix

W sześcioodcinkowej produkcji Netflixa twórcy postanowili przemieszać ze sobą różnorodne gatunki, z których najbardziej wybija się na pierwszy plan fantasy. W "Ragnaroku" w dość przewrotny sposób zdecydowano podjąć się interpretacji nordyckich mitów, osadzając losy bogów i olbrzymów we współczesności. Czy to wystarczy, aby przyciągnąć uwagę widzów? #upflixrecenzja #ragnarok

23 cze 2021