Lista aktualności - Platformy VOD w Polsce Netflix | HBO GO | Amazon Prime Video | Chili | Cineman | Ipla | Rakuten | iTunes | Player | VOD.pl | TVP VOD | Apple TV+ | PLAY NOW | Canal+ | CDA Premium

Włącz powiadomienia dla
NetflixHBO GOAmazon Prime VideoChiliCinemanIplaRakuteniTunesPlayerVOD.plTVP VODApple TV+PLAY NOWCanal+CDA Premium
Dzień trzeci (2020) – recenzja części Zima

Dzień trzeci (2020) – recenzja części Zima

Aktorsko i realizatorsko to produkcja, która wywiera na widzu wielkie wrażenie. Natomiast dzięki swojej formie i zamkniętej formule, serial daje niezwykle szerokie pole do możliwych interpretacji, jest tutaj ukrytych bowiem bardzo wiele aspektów, które do tego zachęcają. Z pewnością jest to pozycja, do której można by wracać wiele razy i za każdym z nich odnajdywać nowe tropy, za którymi można podążać. #upflixrecenzja #thethirdday

22 paź 2020
Ratownik (2020) – recenzja ze spoilerami

Ratownik (2020) – recenzja ze spoilerami

To nie jest dobry film. Mógł być pozycją poprawną, ale niestety zabrakło sporej dawki logiki, przez co jest trochę niestrawialny. Choć jestem pewna, że znajdzie się spora grupa osób, która będzie się dobrze bawić na tym filmie. I nie ma w tym absolutnie nic złego, każdy ma ostatecznie swój gust. Jak dla mnie dawka głupoty okazała się zbyt duża, by móc *Ratownika* ocenić pozytywnie, widać bowiem, że efekt leży dość daleko od tego, co twórcy chcieli osiągnąć. #upflixrecenzja #ratownik #theparamedic

20 paź 2020

reklama

Proces Siódemki z Chicago (2020) – przedpremierowa recenzja!

Proces Siódemki z Chicago (2020) – przedpremierowa recenzja!

Jutro premiera filmu w Netflix, a już dziś zapraszamy do przeczytania naszej przedpremierowej recenzji bez spoilerów! #upflixrecenzja #TheTrialoftheChicago7

14 paź 2020
The Boys (2019 – ) – recenzja sezonu 2

The Boys (2019 – ) – recenzja sezonu 2

Drugi sezon „The Boys” trzyma poziom. To dalej ten sam serial prezentujący nietypowe podejście do superbohaterów, nieobawiający się babrania w bebechach, strojenia bohaterów w litry krwi i nieprzebierający w słowach (również niecenzuralnych). #upflixrecenzja #theboys

11 paź 2020
Hubie ratuje Halloween w programie Rock i Borys

Hubie ratuje Halloween w programie Rock i Borys

Hubie ratuje Halloween - to nowa komedia z Adamem Sandlerem dostępna od niedawna w Netflix. Film jest również głównym tematem nowego odcinka podcastu Rock i Borys - gorąco polecamy! #upflixrecenzja #adamsandler #rckbrs

13 paź 2020
Emily w Paryżu (2020 – ) – recenzja sezonu 1

Emily w Paryżu (2020 – ) – recenzja sezonu 1

„Emily w Paryżu” to lekka i niezobowiązująca opowiastka o ślicznej Amerykance, która zostaje oddelegowana do pracy w paryskim oddziale swojej firmy. Paryż jest w tym serialu wręcz pocztówkowy, wabiący widza wyidealizowanymi widokami. Zresztą wszystko w tej produkcji jest śliczne i wymuskane, z obsadą włącznie, co ma na celu sprawić, że ten lekki i przyjemny serial będzie idealną pozycją na jesienny wieczór. #emilyinparis #upflixrecenzja

11 paź 2020
Wychowane przez wilki (2020) – recenzja sezonu 1

Wychowane przez wilki (2020) – recenzja sezonu 1

Serial „Wychowane przez wilki” (2020) to nowa pozycja z gatunki science fiction. Opowiada ona o pozostałościach ludzkości, która została zmuszona do poszukiwania nowego miejsca do kolonizacji, w wyniku wojny religijnej między ateistami a religijnymi fanatykami, która zniszczyła ziemię do tego stopnia, że nie da się na niej mieszkać. #upflixrecenzja #RaisedbyWolves

04 paź 2020
Dzień trzeci (2020) – recenzja części Lato

Dzień trzeci (2020) – recenzja części Lato

„Dzień trzeci” (2020) jest dość nietypowym miniserialem, składa się bowiem z dwóch, właściwie niezależnych od siebie części, rozgrywających się na tej samej tajemniczej wyspie Osea. Poniższa recenzja dotyczy pierwszej z nich – „Lata”. #upflixrecenzja #TheThirdDay #JudeLaw

04 paź 2020