Zarejestruj się za darmo, by tworzyć kolekcje i otrzymywać powiadomienia o najnowszych aktualizacjach! ZAREJESTRUJ SIĘ

Lista aktualności - Platformy VOD w Polsce Netflix | HBO GO | Amazon Prime Video | Chili | Cineman | Polsat Box Go | Rakuten | iTunes | Player | VOD.pl | TVP VOD | Apple TV+ | PLAY NOW | Canal+ | CDA Premium | Ninateka | E-Kino Pod Baranami | MOJEeKINO | Nowe Horyzonty | Pięć Smaków | VOD.MDAG.PL | Katoflix | Outfilm | Viaplay

Włącz powiadomienia dla
NetflixHBO GOAmazon Prime VideoChiliCinemanPolsat Box GoRakuteniTunesPlayerVOD.plTVP VODApple TV+PLAY NOWCanal+CDA PremiumNinatekaE-Kino Pod BaranamiMOJEeKINONowe HoryzontyPięć SmakówVOD.MDAG.PLKatoflixOutfilmViaplay
Kobieta w oknie (2021) – recenzja filmu

Kobieta w oknie (2021) – recenzja filmu

"Kobieta w oknie" spotkała się w większości z negatywną reakcją krytyków i publiczności. Prawdopodobnie stało się tak z powodu wysokich oczekiwań względem produkcji oraz oczywistego nawiązania do "Okna na podwórze", co przesunęło poprzeczkę jeszcze wyżej. #upflixrecenzja

19 maj 2021
Halston (2021) – recenzja miniserialu

Halston (2021) – recenzja miniserialu

„Halston” jest kolejnym dzieckiem Netflixa i Ryana Murphy’ego. Miniserial wzbudził kontrowersje jeszcze przed premierą, co tylko wpłynęło pozytywnie na wyniki oglądalności. Związane były one z brakiem konsultacji dotyczących życiorysu tytułowego bohatera z jego rodziną i żyjącymi bliskimi. Oglądając nową pozycję z biblioteki Netflixa należy mieć zatem na uwadze, że nie jest to biografia autoryzowana i całkowicie zgodna z rzeczywistością. #halston #upflixrecenzja

17 maj 2021
Tlen (2021) – przedpremierowa recenzja filmu

Tlen (2021) – przedpremierowa recenzja filmu

Tlen w reżyserii Alexandre Aja, to kolejna produkcja science fiction mająca swoją premierę na platformie Netflix. #tlen #upflixrecenzja

10 maj 2021
Kingdom (2019 - ) recenzja serialu

Kingdom (2019 - ) recenzja serialu

Kingdom stanowi ciekawe przełamanie konwencji oraz stereotypów na temat produkcji o zombie. Twórcy dostarczyli nam kilkanaście godzin dobrej, a jednocześnie wciągającej zabawy, przewrotnie osadzając żywe trupy w nietypowym momencie historycznym. #kingdom #upflixrecenzja

09 maj 2021
Invincible (2021) – recenzja sezonu 1

Invincible (2021) – recenzja sezonu 1

„Niezwyciężony” od twórców Roberta Kirkmana i Cory’ego Walkera jest adaptacją serii komiksów ich autorstwa. Animacja śledzi losy 17-letniego Marka Graysona (Steven Yeun), który jest synem najpotężniejszego superbohatera, Viltrumity Omni-mana (J.K. Simmons) i jego ziemskiej żony (Sandra Oh). Obaj nie mogą doczekać się chwili, kiedy moce Marka się ujawnią. Wreszcie nadchodzi ten dzień i super siła, umiejętność latania, nadludzka prędkość i wytrzymałość się manifestują. Wkrótce potem Mark decyduje się wdziać kolorowy kostium i przyjmując imię Niezwyciężony rusza w ślady ojca. #upflixrecenzja #invincible

08 maj 2021
 Pasażer nr 4 (2021) – recenzja filmu

Pasażer nr 4 (2021) – recenzja filmu

„Pasażer nr 4” to kolejna próba Netflixa w zmierzeniu się z gatunkiem science fiction. Jeśli jednak chodzi o tematykę, zdecydowanie bliżej mu do dramatu rozgrywającego się na statku kosmicznym. To kameralny film, który jest bardziej podobny do takich produkcji jak *Grawitacja*, niż wielkich widowisk przepełnionych akcją. Za scenariusz i reżyserię odpowiada Joe Penna, którego pełnometrażowy debiut „Arktyka” (2018), był udaną produkcją. Po kolejnym filmie można było się więc spodziewać podobnego sukcesu. #upflixrecenzja #stowaway

02 maj 2021
Cień i kość (2021 – ) – recenzja sezonu 1

Cień i kość (2021 – ) – recenzja sezonu 1

„Cień i kość” to najnowszy serial Netflixa. Jest on adaptacją pierwszej części serii fantasy „Grisza” o tym samym tytule oraz powieści Szóstka wron autorstwa Leigh Bardugo. Produkcja, choć oznaczona jako 16+, wydaje się być skierowana do nastolatków i grupy Young Adults. Premiera była bardzo szeroko reklamowana i przez hype, który wytworzył się w sieci, stała się niezwykle wyczekiwaną pozycją z biblioteki streamingowego giganta. #upflixrecenzja #cienikosc

30 kwi 2021
Wąż (2021) – recenzja serialu

Wąż (2021) – recenzja serialu

Produkcja opowiada historię związaną z seryjnym mordercą Charlesem Sobhrajem, zwanym „Wężem” lub „Bikini Killer”. Nie on jest jednak najważniejszy. Twórcom udało się poprowadzić fabułę z wyczuciem, dając widzom jasno do zrozumienia, że to ofiary i poszukujący sprawiedliwości są kluczowym elementem. #upflixrecenzja #TheSerpent

24 kwi 2021