Zarejestruj się za darmo, by tworzyć kolekcje i otrzymywać powiadomienia o najnowszych aktualizacjach! ZAREJESTRUJ SIĘ

Lista aktualności - Platformy VOD w Polsce Netflix | HBO GO | Amazon Prime Video | Chili | Cineman | Polsat Box Go | Rakuten | iTunes | Player | VOD.pl | TVP VOD | Apple TV+ | PLAY NOW | Canal+ | CDA Premium | Ninateka | E-Kino Pod Baranami | MOJEeKINO | Nowe Horyzonty | Pięć Smaków | VOD.MDAG.PL | Katoflix | Outfilm | Viaplay | Loomi

Włącz powiadomienia dla
NetflixHBO GOAmazon Prime VideoChiliCinemanPolsat Box GoRakuteniTunesPlayerVOD.plTVP VODApple TV+PLAY NOWCanal+CDA PremiumNinatekaE-Kino Pod BaranamiMOJEeKINONowe HoryzontyPięć SmakówVOD.MDAG.PLKatoflixOutfilmViaplayLoomi
Przeznaczenie: Saga Winx (2021) – recenzja serialu

Przeznaczenie: Saga Winx (2021) – recenzja serialu

Czy w serial Przeznaczenie: Saga Winx można się wciągnąć? Zdecydowanie – mnogość wydarzeń skutecznie utrzymuje uwagę odbiorcy, choć trzeba mieć na uwadze, że czekają nas typowe dla nastolatków problemy. #sagawinx #upflixrecenzja

12 mar 2021
Nowiny ze świata (2020) – recenzja filmu

Nowiny ze świata (2020) – recenzja filmu

Nowiny ze świata (2020) to najnowszy film Paula Greengrassa, który z uwagi na pandemię zamiast do kin trafił na Netflix. #upflixrecenzja #newsoftheworld #tomhanks

07 mar 2021
Pokrewne dusze (2020 – ) – recenzja sezonu 1

Pokrewne dusze (2020 – ) – recenzja sezonu 1

„Pokrewne dusze” to serial AMC, w Polsce dostępny od niedawna na Amazon Prime. Antologia składa się z sześciu odcinków opowiadających osobne historie, rozgrywające się piętnaście lat w przyszłości, gdzie istnieje możliwość poddania się testowi, który wskaże bratnią duszę. #upflixrecenzja

05 mar 2021
Kajko i Kokosz – przedpremierowa recenzja serialu

Kajko i Kokosz – przedpremierowa recenzja serialu

Uniwersalność historii Kajko i Kokosza ma niewątpliwy potencjał, co pozwala bohaterom wyjść poza granice naszego kraju i dać się poznać szerszej publiczności. Czy odbiorcy z innych części świata pokochają Kajko, Kokosza i Milusia? Mam szczerą nadzieję, że tak. #upflixrecenzja #kajkoikokosz

27 lut 2021
O wszystko zadbam (2021) – recenzja filmu

O wszystko zadbam (2021) – recenzja filmu

„O wszystko zadbam” (2021) to nowa produkcja Netflixa w reżyserii J Blakesona. Tytuł jest mottem głównej bohaterki, Marli Grayson (Rosamund Pike). Pracuje ona jako opiekunka prawna osób starszych, które sąd uznaje za niezdolne do samodzielnego życia. Kobieta bez skrupułów wykorzystuje swoją pozycję, by w ten sposób łatwo się wzbogacać – bez mrugnięcia okiem sprzedaje ich domy i majątki gromadzone przez całe życie. #upflixrecenzja #owszystkozadbam

23 lut 2021
Richard Jewell (2019) - recenzja filmu

Richard Jewell (2019) - recenzja filmu

Richard Jewell stanowi pomnik dla autentycznej postaci, o której czynach warto pamiętać – prawdziwi herosi przeważnie nie noszą peleryny. Mogłoby się wydawać, że, znając przebieg historii, seans filmu będzie mało angażujący. Nic bardziej mylnego. #richardjewell #upflixrecenzja

19 lut 2021
Plemiona Europy (2021) – przedpremierowa recenzja serialu

Plemiona Europy (2021) – przedpremierowa recenzja serialu

„Plemiona Europy” to nowy serial Netflixa twórców „Dark”. Przenosi nas on do roku 2074, gdy po tajemniczej katastrofie Europa została rozbita na szereg mniejszych i większych plemion pogrążonych w wojnie. Historia opowiadana jest z perspektywy trójki rodzeństwa z pokojowego plemienia Źródlan — Kiano (Emilio Sakraya), Liv (Henriette Confurius) i Elji (David Ali Rashed), którzy w wyniku ataku innej grupy zostają rozdzieleni. #upflixrecenzja #plemionaeuropy

17 lut 2021
Ted Lasso (2020 – ) – recenzja sezonu 1

Ted Lasso (2020 – ) – recenzja sezonu 1

Postać Teda Lasso powstała na potrzeby reklamy Premier League w amerykańskiej telewizji sportowej i ostatecznie została głównym bohaterem serialu oryginalnego Apple TV+. „Ted Lasso” opowiada historię trenera futbolu amerykańskiego, który przybywa do Wielkiej Brytanii, by prowadzić zawodową drużynę piłki nożnej, o której nie ma bladego pojęcia. Jego zatrudnienie odbija się szerokim echem na Wyspach, co nie powinno dziwić, skoro Lasso nie próbuje w żaden sposób ukryć swojej niewiedzy, a wręcz wygląda, jakby się nią chwalił. #tedlasso #upflixrecenzja

15 lut 2021